MEBLE KUCHENNE

Obecnie kuchnia biurowa to nie tylko miejsce do spożywania posiłków i odpoczynku, ale także integracji zespołu. Jeśli chcesz poprawić zadowolenie z pracy i efektywność zatrudnionych osób, musisz tak zaaranżować przestrzeń, aby była wygodna i funkcjonalna. 

Meble w kuchni do biura muszą być ustawione w łatwo dostępnym miejscu. Powinny być zbudowane z materiałów odpornych na częste użytkowanie, wilgoć i zarysowania, takich jak np. płyty melaminowane.

Jeśli chcesz stworzyć indywidualny zestaw, dopasowany do potrzeb swoich pracowników, rozważ zakup kuchni modułowych do samodzielnej aranżacji. Możesz w dowolny sposób łączyć szafki o różnej szerokości oraz zmieniać ich ustawienie.

Dla osób poszukujących uniwersalnego rozwiązania przygotowano kuchenne aneksy biurowe. To komplety mebli przeznaczone do montażu w niewielkich kuchniach. Idealnie sprawdzą się do przygotowania kawy, herbaty czy spożywania posiłków w małym gronie osób.

W kuchni biurowej warto zadbać o:

  • przestrzeń do przechowywania produktów – kawa, herbata, cukier czy zastawa muszą mieć swoje miejsce. Funkcjonalne meble kuchenne w biurze zmniejszą bałagan w jadalni i ułatwią korzystanie z niej,
  • przestrzeń do podgrzewania posiłków – jeśli zatrudniasz kilkanaście lub więcej osób, zadbaj o to, aby każdy mógł cieszyć się ciepłym obiadem i wyposaż kuchnię w kilka urządzeń do podgrzewania dań,
  • strefa zmywania – jednokomorowy zmywak z pewnością przyda się w jadalni. Aby ułatwić pracę ekipie sprzątającej, rozważ także zakup niewielkiej zmywarki. Dzięki temu pożegnasz problem brudnych naczyń,
  • pojemniki do sortowania śmieci – porządek w miejscu pracy jest kluczowy dla bezpieczeństwa zespołu, dlatego zadbaj także o odpowiednio duże kosze do sortowania śmieci.
  • szafki z szufladami – przydatne do organizacji sztućców,
  • meble z półkami – wygodne do przechowywania szklanek i zastawy,
  • wiszące elementy – nie zajmują wiele miejsca i pomagają zagospodarować przestrzeń.

Mile widziane są także przemysłowy ekspres do kawy i lodówka do przechowywania żywności.

Brak produktów w schowku.

Wróć